abun.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse
Marci produse

Termeni și condiții

Termeni și condiții generale

Site-ul http://www.abun.ro este administrat de:

SC Lozana Impex SRL

Cod Unic de Inregistrare: 43591920

Nr. de înmatriculare: J40/888/2021

Adresa: Șoseaua Mihai Bravu, nr. 123-135, bl. D11, sc. B, et. 1, ap. 4, Sector 2, București

Adrese de email:contact@abun.ro, lozanaimpexsrl@gmail.com

Număr de telefon: 0752.655.220

SC Lozana Impex SRL nu este plătitor de TVA și comercializează produse doar pe teritoriul României.


Folosirea, vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul http://www.abun.ro  implica acceptarea următoarelor termene și condiții:


1. Definirea noțiunilor utilizate


Termeni și condiții – înțelegerea contractuală dintre Vânzător și Client în conformitate cu termenii și condițiile arătate în această secțiune. Clientul acceptă termenii în care este încheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care generează efecte juridice de la momentul finalizării contractului de achiziție. Clientul se obligă să ia la cunoștință prezentele condiții, condiții pe care se consideră că le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii către vânzător. Renunțarea la contract se poate face în conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanță.

Vânzător: SC Lozana Impex SRL, cu sediul în Șoseaua Mihai Bravu, nr. 123-135, bl. D11, sc. B, et. 1, ap. 4, Sector 2, București înregistrată în Registrul Comerțului cu nr. J40/888/2021, atribut fiscal 43591920.


Client: orice persoană fizică sau juridică de drept public sau privat care va plasa comanda pe site-ul http://www.abun.ro.

Produs: orice bun material de pe site-ul http://www.abun.ro ce urmează a fi furnizat Clientului de către SC Lozana Impex SRL

Comanda: un document electronic prin care SC Lozana Impex SRL este de acord să livreze produsele la prețul stabilit pe site, iar Clientul este de acord să primească produsele și să facă plata acestora.


Cont: ansamblul format dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permite unui Client să lanseze Comenzi și să acceseze istoricul Comenzilor plasate pe site

Site – domeniul http://www.abun.ro

Termenii și condițiile sunt parte integrantă a contractului de vânzare încheiat la distanţă între vânzător și client.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții și vă invităm să consultați această pagină, ori de câte ori considerați necesar.


2. Condiții generale de folosire a site-ului

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în lei. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală după cum urmează: în cazul, în care valoarea totală a facturii nu depășește 200 lei, taxa de transport este de 20 lei. Dacă valoarea facturii depășește 200 lei, transportul este gratuit.
Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.
Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe site-ul http://www.abun.ro se consideră un contract între Client și SC Lozana Impex SRL și trebuie executată de către ambele parți. Aceasta înseamnă că SC Lozana Impex  SRL se obligă să livreze produsele comandate, iar clientul se obligă să plătească contravaloarea comenzii. Dacă Clientul observă o eroare în comandă este necesar să ne contacteze imediat. În caz contrar, vom înțelege că Clientul a acceptat detaliile comenzii așa cum rezultă din datele specificate pe site-ul nostru (prețuri, produse, date de livrare sau facturare etc.) și vom face expediția ca atare. Se poate solicita anularea comenzilor prin email la contact@abun.ro, lozanaimpexsrl@gmail.com sau telefonic la 0752.655.220.


3. Returnarea produselor


Cumpărând de pe http://www.abun.ro nu există niciun risc. Dacă produsele nu corespund așteptărilor dvs, aveți posibilitatea de a returna. Clientul are dreptul să returneze produsul, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Clientul intră în posesia fizică a produsului. Vă rugam să returnați produsul în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 5 de zile de la retur. In cazul unui retur veti suna in prealabil la numărul de telefon 0752.655.220.


4. Modalități de plată:


-plata în numerar, la livrarea coletului;

-prin Ordin de Plată * în contul nostru SC Lozana Impex SRL, Cod IBAN: RO12BTRLRONCRT0591978801 deschis la BANCA TRANSILVANIA, Sucursala Unirii, sector 3, București;
* Pentru plățile efectuate prin OP livrarea produselor se va efectua după intrarea banilor în contul nostru.


5. Limitarea răspunderii


Ca urmare a legislației în vigoare, SC Lozana Impex SRL nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

  1. întârzierile la livrare datorate curierului;
  2. deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului;
  3. informațiile eronate furnizate de Client. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site;.
  4. posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui site sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.

6. Probleme și alte reclamații


Dacă aveți probleme legate de o comanda ne puteți contacta telefonic la 0752.655.220 sau prin email la adresa contact@abun.ro sau lozanaimpexsrl@gmail.com, de Luni până Vineri în intervalul orar 10:00 – 16:00.


7. Dreptul de autor 


Întregul conținut al site-ului http://www.abun.ro – imagini, texte și alte date – este proprietatea firmei și a furnizorilor săi și este aparat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. 


8. Protecția datelor personale

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în conformitate cu legislația actuală din România, privind protecția datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt utilizate de către Vânzător pentru procesarea comenzii sau în alte scopuri menționate clar Clientului. Ele nu vor fi transmise unor terți, cu excepția companiilor de curierat, cărora le sunt transmise numai datele necesare pentru transportul produselor către Client.
Pentru mai multe informații privind politica noastră de protecție și prelucrare a datelor cu caracter personal accesați pagina Politica protejare date cu caracter personal

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Curs valutar
Website detinut de Lozana Impex S.R.L., CIF: 43591920, Reg.Com: J40/888/2021